THOMAS MAINE

Thomas Maine overhemden

Thomas Maine is dan wel een jong merk, het is op korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste merken voor overhemden ter wereld. Na z’n oprichting in 2007 door Mazzarelli Maine, die het merk naar z’n grootvader heeft vernoemd, groeide de populariteit van deze stijlvolle overhemden razendsnel. Veel heeft ongetwijfeld te maken met de enorme kwaliteit van Thomas Maine overhemden. Die lijken bijna ambachtelijk gemaakt, zo onverslijtbaar zijn ze. Als online webshop voor overhemden voor mannen kon de Thomas Maine collectie dan ook niet in ons aanbod ontbreken.

Thomas Maine: klassieke en moderne herenmode

Met een aanbod aan overhemden dat zowel scherp geprijsd als van een uitstekende kwaliteit is heeft Thomas Maine bij veel mannen duidelijk een snaar geraakt. Het merk heeft een trouwe schare fans die gek zijn op de mooi gestyleerde overhemden met hun overtuigende designs en grote degelijkheid. Thomas Maine past dan ook in een traditie van kleermakers en kledingfabrikanten die al meer dan een halve eeuw teruggaat. Die ervaring vertaalt zich in overhemden van een onovertroffen kwaliteit en met een modieuze of juist klassieke look. De focus ligt bij Thomas Maine overhemden op comfort en de goed overdachte pasvormen dragen daar steeds aan bij. De hele collectie straalt daardoor ook een Italiaanse elegantie uit, met de nodige aandacht voor details en een verzorgde afwerking.

Gemaakt uit de beste stoffen

Om Italiaanse overhemden van de allerbeste kwaliteit te kunnen produceren koos Thomas Maine voor een samenwerking met weverij Monti. Die beroemde weverij produceert de mooie stoffen die de basis vormen voor de duurzame en mooi vormgegeven Thomas Maine overhemden, steeds gemaakt uit dubbel getwijnd katoen. Die two ply structuur garandeert de degelijkheid van het overhemd.

Thomas Maine overhemden in alle maten en mouwlengtes

We hebben in ons aanbod Thomas Maine overhemden (Van Verwey Fashion) een collectie die varieert van mouwlengte 5 tot mouwlengte 7. De meeste overhemden zijn verkrijgbaar in wit en blauwtinten en je kunt kiezen voor button down versie of niet. Met de verschillende pasvormen in ons aanbod zijn we er ook zeker van dat je een Thomas Maine overhemd kunt vinden dat je past als gegoten. Geen zorgen bovendien over het wassen en strijken van deze overhemden, een wasbeurt op 30° volstaat en strijken is amper nodig, dat is wat Thomas Maine easy care overhemden noemt!

Online overhemden van Thomas Maine bestellen

Voor Nederland en België leveren we Thomas Maine hemden gratis aan huis bij elke bestelling vanaf 50 euro. Met een ruime collectie Thomas Maine overhemden in onze handige en overzichtelijke webwinkel vind je snel het overhemd of de blouse die jou het beste past, en dankzij de 14 dagen bedenktijd die we je garanderen voor elke bestelling koop je bovendien in alle rust en vertrouwen!

Nog vragen? Probeer onze persoonlijke service uit!

Heb je toch nog vragen over je net bestelde Thomas Maine overhemd of wil je graag ons persoonlijke stijladvies? Wij staan voor je klaar, stuur ons een bericht via de link onderaan of gebruik de chatbox en we doen er alles aan om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden!