colbert

Heren opgelet: 5 stijlvolle colbert combinaties

Luxe colberts voor heren zijn al jarenlang populair. Dit komt doordat er vele kleding combinaties mee mogelijk zijn om te maken. Maar soms heb je net even wat meer inspiratie nodig. Daarom worden in dit artikel 5 stijlvolle colbert combinaties besproken waar jij onmiddellijk gebruik van kunt maken.

1. De klassieker

Als eerste wordt de meest klassieke combinatie besproken, namelijk een pak met overhemd. Deze outfit is tijdloos, pakken worden tenslotte al meer dan een eeuw gedragen. Een grijs of blauw pak met wit overhemd is de meest voorkomende combinatie, en zal iedereen goed staan.

2. Voor vrijdag op kantoor

Ten tweede is een colbert samen met een overhemd, maar dit keer met een chino ook een goede optie. Met chinos breng je namelijk wat meer kleur in jouw outfit, terwijl het nog semi-formeel blijft. Een goede combinatie is een donkerblauw colbert met wit overhemd en beige chinos. Iedereen op werk zal onder de indruk zijn van deze outfit.

3. Het geheim van de coltrui

Ook een colbert dat over een coltrui wordt gedragen, is een zeer stijlvolle optie om te dragen. Daarnaast is houdt het je lekker warm in de winter en hoef je geen zorgen te maken over het strijken van een overhemd. Zoek jij nog een nette coltrui voor een stijlvolle outfit? Kijk eens op Gentiluomo.com voor casual chic coltruien. 

4. Een colbert met effen T-shirt

Voor een outfit met contrasten is een effen T-shirt met daaroverheen een colbert een uitstekende combinatie. Je hebt namelijk aan de ene kant wat casuals, terwijl aan de andere kant het colbert toch nog een formeel element aan jouw outfit geeft. Ook is dit ideaal voor in de zomer. Je kunt simpelweg jouw colbert op een casual wijze over je schouder leggen en er nog steeds stijlvol bijlopen.

5. Een graphic tee met colbert

Hoewel dit een variant van de vorige outfit is, is deze toch het noemen waard. Door een T-shirt met afbeelding te dragen, kun jij jouw outfit namelijk wat extra persoonlijkheid geven. Dit is een ideale voor iedereen die luxe colberts voor heren goed wil benutten.