To-be-dressed.nl

To-be-dressed.nl

De wisseling van seizoenen betekend voor veel mensen dat ze weer de winkels in kunnen gaan om nieuwe outfits te scoren. Dit is zo’n moment waarop je er achter komt dat je bijvoorbeeld te weinig korte broeken hebt, of dat je geen ‘leuke’ shirts meer in je kledingkast hebt. Goed moment dus om weer op zoek te gaan naar nieuwe items.

Als voorbereiding online kijken

Je kunt, voordat je de stad in gaat, webshops bezoeken om te kijken wat er op dit moment te koop is. Het geeft je een goede indruk van wat je tegen kunt komen in de winkels. Ook zie je zo meteen wat het online kost. Kom je het vervolgens in de winkels tegen, weet je meteen of dat dat duur of goedkoop is. Het is dus niet alleen qua stijl een goede voorbereiding, maar ook qua kostenbesparing. Ik wil niet zeggen dat je alles zo goedkoop mogelijk moet kopen, maar een koopje op z’n tijd is wel gezond voor je portemonnee. Ik kijk zelf regelmatig op webshops (bijvoorbeeld www.to-be-dressed.nl) om de prijzen in de gaten te houden. Op deze manier krijg ik ook een goede kijk op de markt. Wanneer ik dan langs een winkel loop en een aanbieding zie, weet ik ook of dat het echt een goede aanbieding is.

Altijd up-to-date

Het is lastig om up-to-date te blijven van de prijzen en mode aangezien het in de modewereld allemaal vrij snel gaat. Ik heb hier wel een manier voor om het makkelijk en overzichtelijk te houden. Zo ben ik bijvoorbeeld van de eerdergenoemde webshop, www.to-be-dressed.nl, ingeschreven bij de nieuwsbrief. Komen er nieuwe producten of aanbiedingen in deze webshop, krijg ik het in mijn mailbox door middel van de nieuwsbrief. Zo hoef ik dus niet perse zelf elke dag de site te bezoeken. Op deze manier scheelt het mij tijd én geld!

b5