kapsel

Wat is er met Rosanna Voorwald gebeurt?

Rosanna Voorwald, grotendeels bekend van Temptation Island, maar nu ook bekend van de playboy. In 2017 was de gehele reality tv serie te zien, datzelfde jaar is zij gevraagd in de playboy en in 2018 is zij in de playboy verschenen. De playboy heeft Rosanne Voorwald, daarvoor gevraagd. Dit kwam haar goed uit, want zij wilde al een keer in de playboy staan. Voordat zij verscheen in het magazine, was zij al aanwezig op feestje van de onderneming. Ook deelde zij erg intieme en sexy foto’s op social media platforms. Zoals instagram. Het was dus voor veel mensen een verrassing, voornamelijk niet voor haar volgers.

Wat is de playboy

De playboy is een maandblad speciaal voor mannen. Voor deze mannen worden knappe vrouwen verbeeld. Dit blad maakt het uniek, dat er ook bekenden Nederlandse vrouwen in komen te staan zoals Rosanna Voorwald. Buiten de vrouwen om, kun je er ook interviews in lezen over reizen en films. Vanwege de vrouwen die in het blad worden vertoond, is het tijdschrift niet voor iedereen te koop. Het is te koop voor mannen tussen de 18 en 45 jaar oud. Enkele keer komt het voor dat een man en vrouw samen erin staan. Dit kan ook van alles zijn, een bekende Nederlander met lang haar of juist met gemillimeterd haar.

Trendy kapsels voor vrouwen 

Vrouwen hebben over het algemeen meer keuze uit verschillende soorten haarstijlen, dan mannen. De meeste haren van vrouwen zijn langer, waardoor je het in meerdere modellen kunt knippen. Ook bestaan er voor vrouwen meerder behandelingen bij de kapper. Zoals verven, permanent en water volgen. Dit zijn de meest voorkomende behandelingen van vrouwen bij de kapper. In 2022 zijn er erg veel haarstijlen mode geweest. Een top 5 van de meest trendy haarstijlen zijn: zij golven, recht gespeld haar, lange lagen met een pony, gevederde bob en een omgekeerde bob. Zo zijn er nog meer kapsel, die behoren tot de trend van 2022.

Trendy kapsels voor mannen

Voor mannen is de keuze wat kleiner voor soort kapsel. Wel zijn er een aantal kapsel steeds een trend, die met de jaren zich steeds weer herhalen. Zo zijn er een aantal kapsel, die altijd trendy blijven. Verven, permanent en watergolven is geen bekende behandeling onder de mannen. De top 4 trendy kapsel voor mannen in 2022 zijn: half lang haar, opgeschoren zijkanten, buzz cut en gemillimeterd haar. Deze trendy haarstijlen zijn wel erg uiteenlopend per leeftijd. Kijk maar eens om je heen of je per leeftijd ongeveer dezelfde haarstijlen ziet.

Waar komt een trend vandaan

Je zult misschien denken, maar waar komen die trends vandaan, wie verzint deze en waarop is dat gebaseerd. Trends ontstaan door verandering. Zoals mensen hun behoeften veranderen, beschikbare middelen en de verandering van kennis. De mens krijgt met de tijd steeds meer kennis. Het belangrijkste wat veranderd is de tijd. De tijd geeft aan wanneer is goede moment is voor nieuwe ontwikkelen. De meeste trends zijn, daarom ook tijdelijk. Er zijn trends die na zoveel jaar weer terug komen. Dit zijn echte modetrends. Die kun je vaak al uit de modebladen en fashionshows halen, wat de trend gaat zijn voor komende periode.