bretels

Bretels kopen

Bretels behoren tot één van de bekendste modeaccessoires die ook nog eens tijdloos zijn. In het jaartal 1736 werden de eerste bretels al gespot! Ook Napoleon Bonaparte en Franklin Roosevelt droegen bretels. Door je jaren heen is het model van de bretels op zichzelf niet echt veranderd, wel de verscheidenheid in kleuren en natuurlijk de manier van dragen. Ooit werden de bretels bedacht als vervanging voor de broekriem. Bretels werden voornamelijk gebruikt om een nette pantalon op je juiste hoogte te houden. Over het algemeen zijn bretels in twee breedtematen verkrijgbaar, namelijk 25 of 35 millimeter. Ze zijn meestal gemaakt van elastiek maar je ziet ook katoenen, suède en zelfs zijde varianten. Vaak kruizen de bretels zich op de rug maar je kunt ook kiezen voor een Y vormige bretel. Bretels zijn functioneel en trendy!

Bretels als mode item

Vandaag de dag worden bretels niet alleen meer gebruikt bij een nette pantalon, het is een waar mode item geworden en vele jonge mensen dragen ze dan ook gewoon op een spijkerbroek en dan het liefst in een leuke vrolijke felle kleur. Bretels geven een leuk speels effect aan je outfit, vaak wordt er ook nog één band nonchalant los of afgezakt gedragen.

Bretels voor heren in Amsterdam

Bij de Heerenzaak aan de Maasstraat 89 in Amsterdam worden bretels in overvloed verkocht. In vele kleuren, modellen en maten zijn ze verkrijgbaar. Ben je op zoek naar bretels voor heren in Amsterdam dan ben je in de Heerenzaak dus aan het juiste adres! Woon je niet in Amsterdam maar aan de andere kant van het land of zelfs in België of Duitsland? Ook dan kun je bretels kopen bij de Heerenzaak, maar dan online via Heerenzaak.nl. Wil jij ook een statement maken of ben je daadwerkelijk op zoek naar een mooie nette bretels voor je pantalon? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website.