accessoires

De accessoires trends van 2021

Ieder jaar zijn er verschillende trends op gebied van wonen, kleding, schoenen en sieraden, zo ook dit jaar. In deze blog ga ik je wat meer vertellen over wat de trends zijn op het gebied van de accessoires.

Oorbellen

Als allereerste een trend die al een tijdje lang meegaat is de chain oorbellen. Je kan gaan voor een grove chain, maar ook voor subtielere schakels. De chain oorbellen zijn echte eyecatchers en maken ze je outfit helemaal af. De statement oorbellen kennen we ook al en blijven ook in het straatbeeld de komende tijd. Vind je het spannend om zulke grote oorbellen te dragen? Draag ze dan eens naar een speciale gelegenheid. Ben jij al helemaal gewend aan de grote oorbellen, ga dan eens voor het combineren van statement oorbellen met minimalistische oorbellen voor de perfecte earparty. De minimalistische oorbellen blijven ook de komende tijd. Ook de earcuffs blijven in de mode. De persoonlijke sieraden blijven ook helemaal on-trend. Dus kies die van je lover, moeder, beste vriendin of je eigen initiaal.

Vintage sieraden

Vintage is niet weg te denken uit het straatbeeld. Zo ook niet de vintage sieraden. Hierdoor blijven deze sieraden de komende tijd helemaal hip. De vintage items zijn ook tijdloos en die ene mooie item van je oma, tante of moeder kan je kan je lekker combineren met nieuwe items.

Zonnebrillen

De cat-eye zonnebril nemen we een duik in de jaren zestig, maar ook in 2021 is deze trend weer helemaal terug. Felle kleuren, printje, breed, smal, zwart of bruin met de sexy cat-eye zonnebril ben je verzekerd dat je modieus bezig bent. De uber-grote zonnebril is weer bezig met zijn come-back. Na alle smalle en ronde zonnebrillen zien we dat de grote vierkante zonnebrillen ook steeds meer in het straatbeeld komen. Wel oppassen als je een klein hoofd hebt dat je halve gezicht achter die grote glazen kan verdwijnen. De rechthoekige zonnebril die we nog wel kennen van afgelopen zomer is die nu ook weer terug. Het liefste is de zonnebril met een dikke rand en een felle kleur. Wil je toch iets subtieler? Ga dan voor gekleurde glazen. De pilotenbril kennen we allemaal al wel, maar zit er een twist aan. De twist is een hogere neusbrug, gekleurde glazen en soms een iets andere vorm.

Horloges

Er zijn al veel verschillende horloges op de markt. Een horloge voor dames heeft dit jaar ook nieuwe trends. De trend die je het komende jaar zal zien is dat de horloges klein en smal zijn. Het draait om de detaillering. Hoe kleiner het horloge hoe meer on-trend je bent. Verder zijn drie wijzers ook een detail waar we niet aan kunnen ontkomen. Dit komt doordat de secondewijzer nu helemaal hot is. Ook de smartwatch wint steeds meer zijn populariteit. Die zullen we dus ook steeds meer gaan zien.