cadeau

Hét cadeau voor de vriendin… die alles al heeft

Een inspirerend leven en jouw vriendschap, wat heeft een mens nog meer nodig? Dat gezegd hebbende betekent dat niet dat deze voor jou bijzondere persoon geen presentjes behoeft.

Want zeg nou zelf, op belangrijke en bijzondere dagen wil je toch niet met lege handen aan komen zetten? Een verjaardag, bijvoorbeeld. Of wellicht heeft jouw beste vriendin een belangrijke mijlpaal behaald in haar carrière. Misschien kan ze wel een oppepper gebruiken of wil je haar bedanken. En vind je het moeilijk om jouw gevoelens voor haar in woorden uit te drukken? Dan trek je natuurlijk al snel de stoute schoenen aan en ga je op zoek naar een cadeautje waarvan je weet dat ze het kan waarderen. Op naar jullie favoriete (web)winkel!

Maar dat kan heel moeilijk zijn, zeker wanneer ze zelf niet weggeeft wat ze eigenlijk graag wil hebben. En wil je het geschenk als verrassing houden, dan wordt het al helemaal lastig als iets verzinnen moeilijk blijft. In dat geval kun je altijd navraag doen in haar directe omgeving. Of heel subtiel lospeuteren wat er eigenlijk nog op haar verlanglijstje staat.

Kom je er zelfs dan nog niet uit? Wanhoop niet! Hieronder hebben we enkele tips staan die hopelijk waardevol voor jou zullen blijken.

Cosmetica

Nee hoor, hiermee geef je helemaal geen verkeerd signaal af. Tijdens het uitgaan of bezoek aan een feestje wil jij er natuurlijk perfect uitzien. Dat geldt dan toch ook voor jouw bff? Nou dan! Met behulp van make-up wordt het haar veel gemakkelijker gemaakt om haar natuurlijke schoonheid perfect tot uiting te laten komen. En aangezien jullie waarschijnlijk veel lief en leed met elkaar delen, heb je wellicht enig inzicht in haar beautyroutine. Gebruik die kennis in je voordeel bij de zoektocht naar het ideale cadeau!

Cultureel cadeau

Hieraan kun je eigenlijk een heel eigen invulling geven. Natuurlijk, het gaat hier om een tripje naar een museum of theater. Misschien een bioscoop of concert. Maak dit uitje samen of reserveer het voor haar alleen. Geef haar zelfs de kans om haar geliefde mee te nemen. Sterker nog, laat haar kiezen. ‘t Is immers haar cadeau en haar uitje! Zolang je maar niet jezelf te veel opdringt.

Andere leuke presentjes op dit gebieden zijn boeken- en platenbonnen. Oeh, en wat te denken van een bezoek aan een restaurant of hotel? Dat zou zelfs mooi kunnen in combinatie met een concert of andere voorstelling die je vriendin gaat bezoeken. Misschien wel met jou, dus!

Sieraad

Zo’n kostbaar iets als een sieraad zal jouw hartsvriendin altijd koesteren, zeker omdat ze het van jou heeft gekregen. Met een gouden ring of een fonkelend stel oorbellen zal ze heel erg in haar schik zijn. Maar zo’n schittering aan haar hand, hals of oor kan natuurlijk ook functioneel zijn. Denk hierbij aan een horloge.

Uiteraard is dit vaak wel een heel duur geschenk. Kies dan ook alleen een sieraad uit voor iemand die je werkelijk koestert. En vindt ze het toch niet mooi? Bewaar dan het bonnetje, zodat jij het kunt ruilen. Of zij zelf. En anders jullie samen. Weer een extra reden om met elkaar af te spreken, toch?