De onmisbare Mason Garmets

De onmisbare Mason Garmets

Het festivalseizoen is bijna over. Dit betekent dat de schoenen weer schoon kunnen blijven. Tijd voor mooie schoenen dus! Sneakers valt bij iedereen goed. Iedereen houdt ervan en loopt er graag op. Met dit keer in de spotlight; de Mason Garmets.

mason 2

Mason Garmets werd in 2012 opgericht door de ontwerper Rendi Aditia. Zijn droom was om ooit zelf luxe schoenen te creëren met de moderne stijl. Inspiratie halen ze op uit Italie. Tot op heden is het de enige leidende amsterdamse sneakermerk waarbij de schoenen worden gemaakt in Italie

Mason Garmets heb je in allerlei kleuren opvallende maar ook juist de standaardkleuren. Daarnaast worden er door het jaar heen mooie ontwerpen gemaakt met aparte maar mooie stijlen.

De nieuwe sneaker van Mason Garmets is vrij basic. Toch is hij stijlvol maar ook nonchalant. De kleur zwart past daarnaast bij elk outfit in jouw kledingkast. De witte onderkant van de schoenen stralen uit dat je met nieuwe schoenen over straat loopt.

Of je nu een donkere of lichte jeans erboven aan doet; het past met deze schoen allebei. Leuke broeken vind je bij Zara of Topman. Ook bij H&M zijn broeken vaak net ietsje goedkoper en ook afgeprijsd. Elk shirtje past wel bij deze schoenen. Je kan natuurlijk gewoon voor een casual witte of zwarte shirt gaan. Maar je kan er ook voor kiezen om eentje met print erbij aan te doen. De keuze ligt natuurlijk volledig bij jou.

Met de sneakers loop je er net zo bij als eerder Chris Brown, Karim Benzema en Jandino Asporaat.

Hij is nu met Sale te bestellen bij Bastiaansschoenmode. Naast Mason Garmets biedt Bastiaansschoenmode vaak erg veel exclusieve sneakers. Armani schoenen, Iceberg, Mercers, ze zijn er allemaal te bestellen. Bestel je hem voor half 4 dan is hij morgen al in huis. De verzending is gratis