zonnebril

Next level zonnebrillen voor backpackers

Je gaat binnenkort backpacken en hebt al je spullen al gepakt? Vergeet niet om een goede zonnebril in te pakken! Zeker een must voor als je naar het Zuidelijk halfrond afreist.

In de webshop van het Amsterdamse Zo Zoet vind je een mooie collectie zonnebrillen speciaal voor reizigers en backpackers. De brillen zijn gemaakt voor jongeren die houden het verkennen van nieuwe gebieden en avonturen. Waarom zijn deze brillen zo gewild?

Wat maakt de brillen geschikt voor backpacken

Wanneer je een lange trip voor de boeg hebt is het niet slim om een dure merk bril mee te nemen. Deze brillen gaan vaak snel kapot en het is erg zonde als je deze verliest. Je wilt natuurlijk ook niet de hele tijd op je bril letten, maar zoveel mogelijk genieten van je reis.

De zonnebrillen in de collectie van Zo Zoet kosten je geen fortuin en zijn bovendien gemaakt om goed tegen een stootje te kunnen. Je kunt ze dus zonder problemen een paar keer laten vallen van grote hoogte zonder dat je zorgen hoeft te maken over je bril.

Extra voordeel:

Ook zijn de zonnebrillen van Zo Zoet super licht van gewicht, extra handig voor reizigers!

Wayfarer en clubmaster monturen in veel kleuren

De meest bekende zonnebril is natuurlijk de wayfarer. Dit is een zeer populair model, zeker onder surfers en backpackers. Je vindt bij Zo Zoet een ruim aanbod aan wayfarer zonnebrillen in opvallende kleuren.

Ga je voor een iets stijlvollere look? Dan past een clubmaster zonnebril goed bij jou. Deze tijdloze brillen kunnen altijd staan goed bij iedere outfit. Inclusief reflecterende glazen zodat niemand je kan betrappen als je even wilt genieten van het “uitzicht”.

Wil je dus een nieuwe zonnebril kopen voor op reis? Neem dan snel een kijkje in de shop van Zo Zoet en scoor direct jouw nieuwe travel proof sunnies.