tassen

Top 3 leukste tassen voor mannen

Ben jij zelf op zoek naar een leuke tas die ook nog is een hele professionele uitstraling heeft, dan zit je hier goed. Het kan ook zijn dat jouw partner binnenkort jarig is en je hem wilt verrassen met iets wat die echt nodig heeft, een mooie professionele tas voor naar werk of voor op reis. Er zijn heel erg veel verschillende tassen en dat zal de keuze voor de tas die je kiest misschien nog moeilijker maken. Daarom heb je hier drie tassen die elke man geweldig zal staan.

Een schoudertas

Er zijn heel erg verschillende soorten, maten en kleuren tassen waar je uit kunt kiezen. Het is fijn om dit als eerste te gaan filteren voor jezelf. Welke grootte heb je nodig als tas, moeten er veel papieren in kunnen, een laptop en eventueel nog een beker voor drinken?

Wanneer je al deze spullen in je tas kwijt wilt,  dan kan een schoudertas een goede optie zijn. Een schoudertas kun je in veel verschillende maten en kleuren kopen. Zo zit er ook zeker een tussen voor jou.

Een aktetas

Een aktetas is de tas die jij als man nodig hebt als je professioneel over wilt komen. Deze tas is bijvoorbeeld een aanrader als jij op zakenreis gaat. Bovendien heeft een aktetas veel verschillende vakjes. Zo kun je alles op een gemakkelijke manier opbergen.

Een sporttas

Wanneer jij of je man veel sport, dan kan een sporttas en erg goede optie zijn. In een sporttas kun je veel spullen kwijt. Denk hierbij aan kleding, schoenen en eventuele apparatuur of spullen die je nodig hebt bij jouw sport. In een sporttas past dit heel gemakkelijk. Let wel op een sporttas is vaak een groot vak en niet zoals bijvoorbeeld de aktetas geordend. Je spullen kunnen in een sporttas dus gemakkelijk door elkaar heen gaan. Houdt hier rekening mee als je deze aanschaft.