schoenen

Waar moet je op letten bij het kopen van schoenen?

Wie wordt er nou niet blij van nieuwe schoenen? Het is een beetje als de eerste lentedag na een lange, donkere winter: je krijgt zin in tulpen op je balkon, een frisse salade op je bord en je struint je kledingkast af op zoek naar je zomerjas. Daar kan een paar nieuwe stappers natuurlijk niet bij ontbreken, zeker nu we er langzaam maar zeker weer wat meer op uit mogen. Online schoenen kopen is wel nog steeds de meest voor de hand liggende keuze. Dus pak je tablet of laptop en geniet van al die nieuwe collecties. Hier zijn wat tips om dit voorjaar de beste keuze te maken als je online schoenen wilt kopen. Let er met name op dat je keuze aansluit bij je smaak, de gelegenheid, je portemonnee en natuurlijk je voeten

Blijf trouw aan je eigen stijl

Iedereen heeft een eigen stijl en smaak. Het huidige online aanbod aan schoenen is zo groot dat je gemakkelijk de weg zou kunnen kwijtraken. Houd daarom altijd in je achterhoofd wat je in je kledingkast hebt hangen. Welke kleuren draag je graag? Houd je van chic of ga je toch liever casual? Zorg dat je een duidelijk beeld voor ogen hebt en zoek gericht.

Wat past?

Heb je elke vrijdag een formele kantoorborrel of loop jij de hele dag van hot naar her als pakketbezorger? Zorg er vooral voor dat je keuze in schoeisel aansluit bij je dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. Het kiezen voor een bekend merk dat bekend staat om een fijne pasvorm is altijd verstandig. Denk bijvoorbeeld aan merken zoals Ecco, Nike, Puma, Adidas, Timberland en noem zo maar op.

Op grote voet leven?

Ook als je niet veel kunt uitgeven, is het de moeite waard om goed te vergelijken. Er is voor iedere portemonnee wat wils, maar kies toch vooral voor kwaliteit. Je voeten zijn immers belangrijk. Je loopt er de hele dag op. Je kunt ze vergelijken met de banden van je auto. Je kunt nog zo´n duur merk rijden, maar met slechte banden heb je meer kans op ongelukken.

Voetje voor voetje

Heb je een brede voet of een grote maat? Pas je keuze daar op aan. Sommige modellen schoenen zijn nu eenmaal niet geschikt voor iedereen. Hoe prachtig of hip ze ook zijn, wees verstandig. Zeker als je online schoenen gaat kopen. En mocht toch blijken dat je verliefd bent geworden op het verkeerde paar, dan kun je ze gelukkig altijd nog retourneren.